Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Caroline Arvidsson - 28 februari 2009 20:36

Hallå

Idga var jag och kollade på Boris son Eskils MH på Vallentuna brukshundsklubb. Det  var jag, kennelmamma Helena (Deminas), Catta och självklart Cattas pappa Stefan som äger Eskil. Eskil var först ut på MH-banan av Boris barn! Catta gick med honom medan vi andra var med i publiken.

Han är såå fruktansvärt söööööt Eskil - han har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Eskil skötte sig jättebra. Han är lite försiktig och brukar ju oftast lita på att storebror Norton tar hand om sakerna där hemma så han är inte så försekommen. Här skulle han sköta allt - ensam!!!

Avståndleken - där tyckte han inte alls att figgen var nåt rolig så han blev mest utskälld .. *fniss* Och "Dumpe" var äcklig.. då fick jag gå fram jag med och visa att det inte var nåt farligt och till slut luktade han på overallen *s*
Annars gick det jättebra - tex på spökena var han rätt tuff och gick aldrig bakom Catta. Skotten brydde han sig inte ALLS om - reagerade inte ens.

Så vi var nöjda då vi åkte därifrån och jag kan tro att Eskil sover gott där hemma efter att ha berättat för kompisen Norton var pappa Stefan dragit med honom på för konstigheter idag!! haha

KRAM och GRATTIS Eskil och Stefan till Godkänt MH!


Här kommer ett litet urval av foton:

Ovido - Quiz & Flashcards