Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Caroline Arvidsson - 3 februari 2009 00:27

Halloj

Idag har vi haft en mysdag.. vilket väder det var då vi vaknade vid 11.. jo vi märkte då lillebror Marcus åkte imorse vid 9 men sen somnade vi om och sov till 11.. hihi .. tur man har en sömntuta till hund! *s*

Klev upp, klädde mig varmt och tog min andra längre promenad sen jag blev sjukskriven för lunginflammationen i början av januari. Helt galet att det inte gått bort ännu men jag har hostan kvar och orkar typ ingenting.. är inne på min andra antiobiotikakur .. men men.. vi gick i sakta mak och var iallafall ute i 1 timme idag.. helt underbart väder och Boris gick så lungt vid sidan..

Vi såg en lös hund som han reagerade på lite, men då gjorde vi lite lydnadsövningar/uppmärksamhetsövningar, och då struntade han i den..så duktig.. kändes bra. Hittade en ny väg i en skogsglänta som vi inte sett innan - frågade en dam som kom ut genom den skogen vad det var för en väg - då log hon och sa att ni kan gå runt om ni vill men då tar det 2-3 timmar, men annars kan man gå bara en bit om man vill. Och det gjorde vi.. supermysig väg.. en lummig skogsstig.. alltid mysigt med nya vägar.

Då vi kom hem tittade min ena katt så längtande på mig.. solen sken och .. ja jag förstod  vad han menade- så jag plockade fram hans fina blå sele och det lilla flexikopplet - och så gick vi ut. Ni kan förstå vilken glad kille jag hade med mig!! hihi... så härligt att se honom ute.. han spatserar på - snackandes i hög ton! *s*Undra om han vill tala om för hela grannskapet att  han är ute! haha Tog lite mysiga kort som ni kan se i hans galleri på katternas hemsida www.raggorgeous.se

Då jag kom in fick jag ett ryck och bakade SUPERGODA kardemummabullar... vart läskigt goda så  nu har jag gömt alla för mig själv i frysen! *s* Hittade receptet på recept.nu och sökte på Leila - dubblade satsen och fick ca 50 STORA bullar! Testa vet jag!

Fotade min lilla Mokita idag ocskå -några söta foton fick jag!
Finns i hennes galleri på katternas hemsida.

Hämtade ut Boris aktiveringsleksak idag också men det blir till att testa den imorgon istället. Idag fick han ett inomhussök - fyllde 5 toarullar med korv, och tillslöt kanterna- Satte Boris på toa (då vet han vad jag ska göra.. hihi) och gömde rullarna på olika ställen i lägenheten - både lågt och lite högre - ni ska se hans ögon då jag öppnar dörren - "får jag gå nu, får jag gå nu??"
Tog honom ca 20 minuter idag faktiskt innan han hade hittat den sista rullen... så nu snarkar han gott vid min säng! Såå söt! Fått jobba lite iaf och fått iaf en skön längre promenad idag! Skön dag! Och så lite bullar på det.. *s*

Skickar en extra tanke till min älskade vän Catta som ligger hemma i magsjuka!! hua... stackars gumman! *kramar*

Vill också meddela att Unni nu är hemma igen - hon hade en mycket ovanlig infektion tydligen men de har nu hittat bot och hon är pigg och hemma igen. Skööönt att den mörka historien fick ett lyckligt slut!

Hej hopp och kram på er! / CArro

Ovido - Quiz & Flashcards