Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Caroline Arvidsson - 8 februari 2009 23:26

Halloj

Eftersom jag fortfarande är sjukskriven och inte orkar så mycket så blev jag väldigt tacksam då Anneli erbjöd att Boris kunde få vara hemma hos dem på deras hästgård i Vallentuna i helgen. Det är ju dem som har tiken Elsa och 3 små papillontikar, Boris älskar dem!!

Där får han springa fritt på gården och busa med tjejerna - han sköter sig alltid så exemplariskt så de tycker bara det är kul att Elsa har en stor kompis att busa lite med. Och det behövde han eftersom jag inte har ork att gå så långa promenader just nu. Han får desto mer mental träning hemma men han behövde verkligen det här dygnet att springa av sig på.. :) Han träffade även en softistik som hette Ronja - som ägs av en tjej i stallet  de hade lekt sm bara den!! SKOJ med en ny tjej!! :) Charmören själv.. hihi.

Åkte dit med honom igår vid 13 och hämtade honom vid 15 idag :)
Han har legat och sovit heeela kvällen.. tror han har drömt om tjejerna för han har pratat massa i sömnen *s* Känns jätteskönt! :) Tack Anneli för att Boris fick vara hos er!! Han har alltid lika kul och är såå nöjd då han kommer hem.

Imorse kom Catta hit på frukost vid 11 - var mysigt.. pratade massor och man kan inte låta bli att sakna "the old days" då vi satt ute på balkongen under sommarnätterna tills mitti natten *kram vännen*  
Hon stannade till ca 14.30 då jag också åkte iväg och handlade kattsand, hämtade lillebror och sedan Boris ute hos Anneli. Sedan handlade vi lite - lagade ris och korvstroganoff :) hur gott som helst! Kollat på Beck men det var nog en av de segaste Beckfilmer jag sett! *s* 

I övrigt har jag varit hos läkaren igen i fredags - fick åka till Täby Närsjukhus för att röntga lungor och hjärta - eftersom jag inte är frisk ännu. Fått cortisonbehandling i 1 v och även nån nässpray med cortison som jag ska ha i 4-6 veckor!! herregud... hoppas nu att det går bort. Imorgon kommer två av mina gulliga arbetskamrater och hälsar på :) Så söta! Ser jag fram emot!

KRAM på er

Ovido - Quiz & Flashcards