Alla inlägg den 13 februari 2009

Av Caroline Arvidsson - 13 februari 2009 19:42
http://galleri.borresnorre.se/#38

God dag

Idag har vi haft en supermysig eftermiddag. Vid 12 satte jag och Boris oss i bilen för att åka till skogen. En bit på vägen fick jag för mig att ringa Helena på Kennel Deminas som bor 700m ifrån oss och höra om hon hade några damer som ville följa med *s* Och det var klart hon hade, Boris första kärlek Tingeling!! och då Helena skulle hämta henne visade Boris faster Vera tydlige att hon minsann också ville åka bil ut i skogen - och visst fick båda plats bak i bilen....  ni skulle sett Boris blick då två vackra tjejer sällskapade honom i bilen! :D Lycklig man!

Åkte först och tankade sedan åkte vi till skogen där vi först tog en promenad och sedan fick hundarna busa fritt i 1.5 timme! Oj så kul de hade!! Tingeling och Boris fick tokspunk flera gånger och jagade varann. Tingeling hade en rolig lek för sig med Boris - hon ställde sig på ena sidan av ett tätt, stort buskage och så fort Boris försökte springa runt och jaga ikapp henne sprang hon vidare så han hann aldrig ifatt.. *s* han blev så frustrerad, eftersom han inte heller kunde springa igenom buskaget då det var för tätt! Kul att se!!

Vera var såå glad att vi hade bollar med oss... sååå söt! Hon var busig som en valp!! Tänk att det är Boris faster - söta tantan... :)

Efter 1.5 timmes bus, ätande av rådjursbajs. bolljagande mm mm så märkte jag att de  var rätt slut - då kopplade jag dem igen och gick tillbaka till bilen. Det var 3 mycket lugna hundar som lunkade på vid min sida - vilket var skönt eftersom det är snorhalt ute!!

Tog en sväng förbi ICA där vi köpte lite goda ben som de fick gnaga på under bilfärden tillbaka - de var mycket uppskattade! Då vi kom tillbaka till Helena tog jag en kaffe med henne innan vi åkte hem igen!

Nu ligger vi i soffan! Foton från dagen finns i Galleri 2 och några smakprov kommer här!!

KRAM PÅ ER / Carro och en snarkande Boris

Ovido - Quiz & Flashcards