Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Caroline Arvidsson - 5 februari 2009 14:52

Så var det dax att introducera den nya aktiveringsleksaken från Nina Ottosson.. DogTrigger!!

Först fick jag sitta en liten stund och klura ut hur jag skulle göra men det tog inte många minuter innan poletten trillade ner. Satte mig på en pall med den här Dogtrigger mellan knäna.. med klossarna mot Boris. På baksidan av klossarna finns små hål där jag la in Frolic. Sedan skulle man få Boris att förstå att  han ska "dutta" med nosen på klossarna så de trycktes inåt och godisen då ramlade ut..

Först vill han bita i dem.. sedan med tassen... sen lyckades han nog utan att förstå  hur man gjorde ... sen började han fatta... han duttade lite och tittade direkt ner.. nej ingen godis.. duttade igen på samma.. lite hårdare och DÅ kom det godis! haha.. till slut hade han förstått rätt bra faktiskt och duttade på.. hihi..

Väldigt bra utformad och till och med utrymme för hundens huvud då den ska leta godiset under den så den inte kan få den i huvudet då han reser sig igen.

en helt klart prisvärd aktiveringsleksak som gav oss 15 mysiga minutrar tillsammans... han blir ju så glad då han lyckas! haha

Här kommer lite foton:

(pst: det ser lite stökigt ut hemma för allt står på golvet och väntar på våran nya tvbänk jag köpt som kommer hem nu i dagarna)

Av Caroline Arvidsson - 5 februari 2009 12:41

Idag fyller vår älskade katt Xita 2 år! Tänk vad tiden går!
Hon började dagen med lite kalkon och Iams blötmat som gourmetfrukost.. sedan blir det nog bus med dottern och alla nya leksaker :)

GRATTIS min älskade katt!! Stor tjej nu!
KRAM Matte

Mer om mina missar på www.raggorgeous.se

Ovido - Quiz & Flashcards