Alla inlägg den 27 januari 2009

Av Caroline Arvidsson - 27 januari 2009 23:03

go kväll


Här går jag kvar i sjukskrivningens trista dagar..  var till läkaren igår och nu har min lunginflammation gått till luftrören istället så nu är diagnosen Akut Bronkit. Tror jag blir galen. Är sjukskriven till minst 8/2.

Jag är så glad att jag har mina djur som förgyller mina dagar.. även om 3 av de ljuvliga 5 kattungarna flyttat till nya hem så är det fortfarande fullt ös på de två som är kvar och de ger mig många skratt! *s*

Boris är fortfarande sååå väldigt lugn och snäll som mest ligger i soffan med mig hela dagarna. Idag tänkte jag att vi iallafall skulle ta en liiite längre promenad i skogen så efter att ha varit på Apoteket, åkte vi till "vår" ödetomt så han fick springa lite lös. Det var superkul tyckte han, men det var för mycket för mig tydligen för då vi kom hem somnade jag i soffan och vaknade 4 timmar senare... men men.. han fick springa av sig lite iaf! *s*
De är verkligen fantastiska hundarna.. att de förstår att man är sjuk och inte orkar lika mycket.. inte en gång har han protesterat, förutom att han fått för sig att han är lite mörkrädd då vi går ut på kvällen.. men nån stans ska ju rastlösheten komma ut *s* Så jag gör ingen stor grej av det!

Annars ligger han ofta också och myser med "sin" kattunge Shokomonk.. de är sååå fantastiskt söta ihop så jag får tårar i ögonen.. just precis ville Boris upp i soffan men han tyckte Shokomonk låg för mycket på hans plats och jag är helt övertygad om att han är rädd att trampa på honom om han skulle gå upp just då, så han tittade på mig och då jag lyfte upp Shokomonk i famnen - då gick han upp i soffan!! va? Vad säger man? Han är fantastiskt.. lite hjärteskärande att han inte får ha kvar SHokomonk... de sover ihop, dricker ihop, tvättar varandra... ja oj oj.. de tycker såå mycket om varandra!!

ja vi sammanfattar det med - vad vore livet utan djur!!??

Ovido - Quiz & Flashcards