Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Caroline Arvidsson - 26 januari 2009 00:36

Hallå

Natten var lugn faktiskt och idag (sön) har Boris varit mycket bättre i magen. Tack för alla söta inlägg!! Ska säga att ni besökare på Boris sida är bättre på att lämna kommentarer än de som besöker kattsidan *s* så ta åt er av äran! hihi

Lovisa - tack för tipset men bästa för Boris är att vara utan mat halva dagen och sedan få några  kulor mat med lite ris inblandat... och det hjälpte idag med! :) Testat allt och kommit fram till att detta funkar bäst på Boris. :)
Och idag då vi var ute så var magen ok igen. Sköönt..

Idag var vi ute hos Anneli en stund så Boris fick busa med Elsa och småtjejerna lite.. jag är ju fortfarande inte frisk (!!?!) så jag orkar inte gå så långt och idag var det sååå trist väder också så man hade ingen direkt lust av den anledningen heller *s* men KUL hade de iallafall. Efteråt följde Anneli och Uffe med hem till oss för att passa på att träffa våra kattungar som ni blivit så stora att de börjar flytta hemifrån. Men de hann träffa alla utom 1 (Supremo flyttade ju i fredags) och tyckte det var såå söta.


Supremo

Senare kom Capriccios nya ägare för att hämta sin godbit och imorgon åker Valrhona. Shokomonk flyttar på fredag så det är skönt att de flyttar lite pö om pö så både jag och mamma Xita hinner vänja oss... *s* Söta damen Mokita blir kvar hemma hos oss.. känns superkul att behålla en bebis ur min första kull som uppfödare! :)


Vår Mokita

Men det känns ändå bra för jag vet att alla kattungarna har fått underbara ägare - de är valda med omsorg!! :)

Jag blir nog hemma hela nästa vecka också.. är inte frisk ännu och vill verkligen vara helt frisk innan jag går tillbaka till mitt smittosamma jobb *s* för nu orkar jag inte bli sjuk nåt mer sen! Ska till läkaren imorgon bitti och kolla vad det är för skit som ligger kvar.

KRAM på er..

Ovido - Quiz & Flashcards